fysiotherapie in Den Bosch bij Citygym
 • Standaard

Fysiotherapie

Wij werken samen met top fysiotherapeut Bart van Lith op één locatie, zo kunt u uw klachten gelijk laten behandelen bij één van onze fysiotherapeuten, of na een behandeling uw spieren verstevigen bij CityGym.

De praktijk van Bart van Lith is al sinds 1972 een begrip in Den Bosch en Hintham en de ambitie en werkwijze van deze praktijk sluit naadloos aan bij die van CityGym. Persoonlijk contact, laagdrempeligheid maar met oog voor kwaliteit en doelmatig en professioneel handelen. We zijn dan ook blij dat de praktijk ervoor gekozen heeft om 2 van hun toppers naar het centrum te sturen, Martijn van Raamsdonk en Reinier Hoogwout zullen de fysiotherapie bemannen en streven er naar om eind van dit jaar minimaal 32 uur in de week aanwezig te zijn.

Indien je zeker wilt zijn dat ze er zijn en tijd hebben voor je, neem contact op met de praktijk op :

Telefoonnummer            073-6410009                     of email naar                      reinier@fysiovanlith.nl

“De kwaliteit van fysiotherapie Bart van Lith, nu ook bij CityGym Den Bosch.”

Martijn stelt zich voor ;

"Fysiotherapie is een prachtig vak en ik ben blij dat ik meer dan 15 jaar geleden voor dit vak gekozen heb. Er is niets mooier dan werken met mensen. Om te zien dat mensen door jouw hulp beter gaan bewegen, minder pijn krijgen en gezonder worden, is fantastisch. Binnen het vak fysiotherapie zijn veel mogelijkheden om je te specialiseren. Na het verbeteren van mijn kennis en vaardigheden door de opleiding manuele therapie, waarin ik mijn master titel heb behaald, heb ik me als specialist in kracht, conditie en revalidatie ook toegelegd op het behandelen van (top)sporters. Zo begeleidde ik 6 seizoenen de voetballers van FC Den Bosch, was ik 2 jaar lang de fysiotherapeut van het Nederlands dames hockeyteam en begeleid ik momenteel naast een aantal individuele sporters het eerste  dames- en herenteam van HC ‘s-Hertogenbosch.

"De laatste jaren ben ik me verder gaan verdiepen in de randdomeinen van de fysiotherapie en dat heeft geleid tot het volgen van een opleiding als complentair therapeut volgens de klinische psycho neuro immunologie. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik nog beter dan voorheen klanten een totaalbehandeling aan kan bieden. Trainen, voeding, coaching, een ideale combinatie."


Reinier stelt zich voor:
''De Fysiotherapie en algehele geneeskunde hebben een grote interesse van me. Het herstellend vermogen van ons lichaam en de mate van invloed die we hier op kunnen uitoefenen zijn voor mij vanuit passie een beroepsmatig handelen geworden. De patiënt coachen en ‘faciliteren’ zich optimaal te voelen en gedragen heeft dan ook mijn grootste prioriteit. De blijvende interesse naar ‘meer weten’ heeft mij de Master of Science titel opgeleverd in de ‘geriatric therapy’. Zodoende ben ik niet alleen in staat om klassieke fysiotherapie aan te bieden maar ook optimale begeleiding te leveren aan ouderdomsgerelateerde klachten en langdurige behandeling. De zorg aanbieden in de praktijk, CityGym, vormt in dezen een uitstekende omgeving. Daarnaast bezoek ik patiënten en clienten aan huis om hun leefomgeving in kaart te brengen en te kijken waar optimale sturing mogelijk is. De patiënt staat bij mij centraal, het samen bereiken van een opgesteld doel kan een grote uitdaging zijn, maar levert altijd veel zelfvertrouwen en controle op. Dat is waar ik voor ga!''

Reinier of Martijn zijn per 1 september op de volgende dagen en tijden aanwezig bij CityGym:

Dinsdag      : 8.00 – 12.30

Woensdag  : 8.00 – 12.30

Donderdag  : 8.00 – 21.00 + sport spreekuur van 18.30 – 19.30 uur speciaal voor onze leden!

Vrijdag         : 8.00 – 12.30


Sportschool Citygym in Den Bosch is dé plek voor de Milon Cirkel. Fitness & Personal Training Bij Citygym ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

Nieuws

 • Body Reset bij Citygym Den Bosch

  Ga deze zomer fitter door met de Body Reset van Citygym.

  Lees meer
 • Afval Race bij Citygym Den Bosch!

  Start nu met een Fitter en Gezondere leefstijl bij Citygym Den Bosch en ga Fi...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Wav-e

  EMS training van Wav-e

  Train in 15 min al je spieren als nooit tevoren

  Lees meer
 • Reclameblok 2

  Personal Training

  "Bewegen is geen doel, het is een middel om jezelf beter, sterker en gelukkiger te voelen!

  Lees meer
 • Reclameblok 3

  Technogym Artis

  De allernieuwste designlijn aan cardio apparatuur ‘Artis’ van Technogym!

  Lees meer
 • Veronique Princee

  "Omdat de apparaten van de City Gym precies afgesteld zijn op een ieder geeft het een gevoel van personal training!"

  Veronique Princee