0
 • Standaard

Fysiotherapie

Wij werken samen met CityFysio op dezelfde locatie. Bij CityFysio zijn René en Rogier Claassen, vader en zoon, werkzaam. René Claassen is manueel therapeut en Rogier Claassen fysiotherapeut.

René Claassen heeft maar beperkte beschikbaarheid, vanwege zijn drukke activiteiten als internationaal docent nascholing fysio-en manuele therapie. Rogier Claassen is in principe alle dagen van de week beschikbaar, ook op zaterdagochtend van 09.00-12.00 uur. Rogier is daarnaast de meeste dagen tot 18.30 uur beschikbaar en op maandagavond zelfs tot 20.30 uur.

Tenzij Rogier bezig is met een patiënt, kunt u bij hem ook tussendoor aankloppen om een afspraak te maken. Is dat niet mogelijk dan kunt u contact opnemen:

 

Specialisten in het MULLIGAN Concept

René en Rogier Claassen werken voornamelijk met het MULLIGAN™ Concept. Dit internationale concept is een 100% pijnvrije en veilige methode van mobiliseren van gewrichten. Het concept is geschikt voor toepassing bij veel klachten aan het bewegingsapparaat, zoals aan knie, enkel, heup, schouder, nek, rug, arm, pols en hand.  Meer informatie is ook te vinden op www.mulliganconcept.nl René Claassen is behalve MULLIGAN™ Therapeut, ook docent in dit concept. Zoon Rogier is MULLIGAN™ therapeut i.o.
U kunt daarnaast bij Rogier ook terecht voor oefentherapie en revalidatie. Wanneer u het gevoel heeft dat alles wat “vastzit”, kunt u ook een afspraak maken voor wat “losmaken”, d.m.v. sportmassage.

 

 

Nieuws

 • Reserveer je clubbezoekl

  Wij werken volgens het protocol veilig sporten, samengesteld door het RIVM en...

  Lees meer
 • Body Composition analizer

  Nieuw bij Citygym de Inbody 370. De meeste precieze manier om je lichaamssame...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Wav-e

  EMS training van Wav-e

  Train in 15 min al je spieren als nooit tevoren

  Lees meer
 • Reclameblok 2

  Personal Training

  "Bewegen is geen doel, het is een middel om jezelf beter, sterker en gelukkiger te voelen!

  Lees meer
 • Reclameblok 3

  Technogym Artis

  De allernieuwste designlijn aan cardio apparatuur ‘Artis’ van Technogym!

  Lees meer
 • Veronique Princee

  "Omdat de apparaten van de City Gym precies afgesteld zijn op een ieder geeft het een gevoel van personal training!"

  Veronique Princee