0
 • Standaard

Missie & visie

CityGym is geboren uit de overtuiging dat een fitnesscentrum méér moet zijn dan alleen een plek waar mensen een sport beoefenen. Daarom is Citygym een thuishaven voor zowel in- als ontspanning. Wij hebben de overtuiging dat een fitnesscentrum er geweldig moet uitzien en zo moet men zich daar ook voelen. Onze club is uitgerust met de laatste technologieën en designs, en deze blijven zich verbeteren. Het is onze passie onze klant tevreden te stellen en wij streven naar excellente service. Fitness en gezondheid is niet slechts een industrie, het is een lifestyle.

Missie

CityGym streeft ernaar een onmisbare schakel te vormen tussen de bewoners van Den Bosch en Rosmalen en hun wens om gezond en fit te zijn. Wij willen een gezondere bevolking en willen de zorgen wegnemen door het bieden van een compleet lifestyle pakket

Visie

Door de meest efficiënte en effectieve trainingsvormen gecombineerd met voedingsadvies, fysiotherapie en een beautysalon (voor de nodige ontspanning) bieden wij het complete gezonde lifestyle pakket. De CityGym wil de bewoners van Den Bosch en Rosmalen de gelegenheid bieden bij een unieke lifestyleclub te sporten, dichtbij huis. De kracht van de CityGym is dat wij de nieuwste, hoogwaardige fitnessapparatuur gebruiken waarmee in zo kort mogelijke tijd veel resultaat wordt bereikt. Met het futuristische concepten ‘Milon Cirkel’ en "WAV-E"  in combinatie met PT, Technogym cardiotoestellen en een uitdagend UX Cross-rek traint de klant veilig, snel en zeer effectief.

Sportschool Citygym in Den Bosch en Rosmalen is dé plek voor de Milon Cirkel, Fitness & Personal Training. Bij Citygym ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

 • Reserveer je clubbezoekl

  Wij werken volgens het protocol veilig sporten, samengesteld door het RIVM en...

  Lees meer
 • Body Composition analizer

  Nieuw bij Citygym de Inbody 370. De meeste precieze manier om je lichaamssame...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Wav-e

  EMS training van Wav-e

  Train in 15 min al je spieren als nooit tevoren

  Lees meer
 • Reclameblok 2

  Personal Training

  "Bewegen is geen doel, het is een middel om jezelf beter, sterker en gelukkiger te voelen!

  Lees meer
 • Reclameblok 3

  Technogym Artis

  De allernieuwste designlijn aan cardio apparatuur ‘Artis’ van Technogym!

  Lees meer
 • Veronique Princee

  "Omdat de apparaten van de City Gym precies afgesteld zijn op een ieder geeft het een gevoel van personal training!"

  Veronique Princee